Treba Vam apartman u Subotici? Na dobrom ste mestu Kliknite Ovde!

Korzo Apartmani Subotica - Dobro Došli!


    Korzo Apartmani se nalaze u samom centru grada Subotice. Grad Subotica je na najsevernijem delu Republike Srbije, na granici sa Republikom Mađarskom. Tranzitni grad, mesto kulture, mesto gde se održavaju razni simpozijumi, kongresi i seminari. U blizini grada, na udaljenosti od 7 km je letovalište Palić - Palićko jezero.
    Budite i Vi u samom centru. Osetite Suboticu na pravi način.
  Dobrodošli u naš apartman, dobro došli u Suboticu i hvala Vam što ste posetili ovaj sajt.
   Molimo Vas da slobodno ostavite komentar na dnu ove stranice. Ostavite komentar o tome kako Vam se svideo privatni smeštaj Korzo Apartmani, kako ste proveli vreme u našem apartmanu, u našem gradu. Vaši komentari će nam pomoći da ubuduće budemo bolji.


     Smeštaj
    Korzo Apartmani je luksuzni apartman koji se nalazi u samom centru Subotice, na Trgu Slobode 2, sa pogledom na Gradsku kuću. U neposrednoj blizini apartmana su mnogobrojni restorani, radnje, pekare, bankomati i ekspoziture banaka, dom zdravlja i drugi sadržaji koji su Vam neophodni za ugodan boravak.
    Apartman se nalazi na trećem spratu u zgradi sa liftom i ima površinu od 70 kvadratnih metara.
    Apartman poseduje prostran dnevni boravak, veliku spavaću sobu sa bračnim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom kao i potpuno opremljenu kuhinju. U dnevnim boravku ima LCD tv-uređaj.
        Cene
   Pozovite nas ili nam pošaljite e-mail i biće nam drago da odgovorimo na sva Vaša pitanja.
        Rezervacija
   Lako i jednostavno proverite dostupnost apartmana na kalendaru i popunite rezervaciju preko ovog sajta. Možete rezervisati i putem telefona ili e-mailom (na e-mail ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku).

4 komentara:

 1. Apartman u srcu grada Subotice. Pravi izbor za poslovne i porodične ljude. Naravno i za zaljubljene... Odlična lokacija. Nalazite se u srcu grada, sve vam je pristupačno, dostupno, a imate mir i odličan konfor. Preporučujem vam od srca! Nećete se pokajati ako dodjete, a ni postideti ako ga preporučite prijateljima.

  OdgovoriIzbriši
 2. KorzoApartmani29. 06. 2015. 13:31

  Mila hvala vam za lep komentar za naš apartman "Korzo Apartmani"

  OdgovoriIzbriši
 3. KorzoApartmani29. 06. 2015. 13:32

  Mila hvala vam za lep komentar koji ste ostavili, za naš apartman "Korzo Apartmani".

  OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!